Eijkelenboom-Montage
Laminaat vloeren

Laminaat vloeren

Wie op zoek is naar een sfeervolle en praktische vloer is een laminaat vloer geschikt. Laminaat vloeren zijn ook wel marktleider in de vloerenwereld. Door de vele soorten, maten, kwaliteit en prijsklassen is er voor iedereen een geschikte laminaat vloer te vinden. Tegenwoordig is laminaat bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Door de nieuwe technieken en verbeterde versies is het zelfs mogelijk om deze vloeren in een vochtige omgeving te leggen. Man van de vloer beschikt over een ruime collectie. Wilt u graag een rustige vloer met de uitstraling van eiken? Of liever een vloer met veel bewerkingen? Laat u verrassen door onze collectie.

Alternatief voor hout

Een laminaat vloer is een volwaardig alternatief voor hout. Een van de voordelen van laminaat is o.a. de goede prijs-kwaliteitverhouding. Laminaat is minder duur dan hout maar gaat jarenlang mee. Door de nieuwe technieken is de kwaliteit zeer goed. Daarnaast is laminaat slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Dankzij de sterke toplaag is de vloer bestendigd tegen krassen. Laminaat vloeren zijn eenvoudig te reinigen. Echt hout kan gaan verkleuren, laminaat daarentegen niet. Het is kleurvast. Kortom:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasbestendig
  • Kleurvast

Geluidswerend

Laminaat vloeren zijn geluidswerend. Van belang is wel dat er gekozen wordt voor een goede ondervloer. Met de juiste ondervloer wordt geluid namelijk geabsorbeerd. Voornamelijk in appartementen worden hier bepaalde eisen aan gesteld. In Nederland zijn hier zelfs een aantal normen voor vastgesteld. Benieuwd welke geschikt is? Wij helpen graag.

Assortiment

Man van de vloer heeft een breed assortiment laminaat vloeren. Deze leggen we graag voor u op iedere gewenste manier. De manier van leggen heeft invloed op de sfeer in uw interieur. Benieuwd naar de stijlen? Meer informatie over onze prijzen? Wij bieden hogere service, scherpe prijzen en kwaliteitsmerken. Of u nu een complete woning wilt voorzien van een nieuwe vloer of alleen de woonkamer, wij staan voor u klaar.

Eijkelenboom Montage logo
Eijkelenboom Montage

© Eijkelenboom Montage 2024 - Privacy - Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap