Eijkelenboom-Montage
Projecten vloeren

Vloeren met een eigen karakter en uitstraling

Vloeren zijn een prominent en belangrijk onderdeel in huis. U loopt er niet alleen elke dag op maar ze bepalen ook voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de ruimte. Bij Man van de vloer bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden. Door ons grote aanbod hebben wij voor elke ruimte een vloer die bij uw wensen past. Van PVC tot laminaat en tegels. Elke vloer heeft een eigen stijl en afwerking. Houdt u van modern, donker en strak? Liever speels en licht? Graag denken wij mee over de mogelijkheden. Uw droomvloer is makkelijker te vinden dan u denkt. Zeker met onze hulp. Wij geven eerlijk en deskundig advies. Als dé specialist in vloeren staan wij graag klaar om uw wensen te bespreken. We denken mee en bieden topservice.

Een goede basis

Een goede basis zorgt ervoor dat de rest van het interieur goed tot zijn recht komt. Vloeren zorgen voor deze goede basis, mits er wordt gekozen voor de juiste vloer. Zo kunnen ze verschillen in:

  • Materiaal
  • Kleur
  • Structuur
  • Houtnerven
  • Motieven

Welke vloer je ook kiest, iedere vloer heeft een eigen karakter en uitstraling. Van modern tot tijdloos, wij hebben diverse soorten in huis.

Functioneel

Naast de uitstraling is de kwaliteit van een vloer belangrijk. Vloeren moeten immers lang mee gaan. Kies daarom voor een duurzame variant die goed tegen een stootje kan. En daarnaast voor een onderhouds- en gebruiksvriendelijke. De keuze hangt o.a. af van uw gezinssituatie. Heeft u kinderen en/of huisdieren? Kies dan voor een sterke vloer die gemakkelijk te reinigen is.

Voor elke ruimte

Of u nu een vloer zoekt voor de woon-, slaap-, of speelkamer, wij leveren dit naar wens. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u zich laten inspireren. Bij Man van de vloer kunt u rekenen op deskundig advies.

Eijkelenboom Montage logo
Eijkelenboom Montage

© Eijkelenboom Montage 2024 - Privacy - Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap