Eijkelenboom-Montage
Vloeistofdichte vloeren
Dordrecht

Vloeistofdichte vloeren in Dordrecht voor de horeca en levensmiddelenindustrie

Worden er bepaalde eisen gesteld volgens de HACCP-normen aan de vloeren in uw restaurant? Wilt u graag aan deze eisen voldoen en tevens duurzame en mooie vloeren hebben? Eijkelenboom Montage is met het aanbod vloeistofdichte vloeren in Dordrecht uw aangewezen partner om u van uw wensen te voorzien. Al jarenlang zijn wij een begrip voor vloeistofdichte vloeren in Dordrecht. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom waar u de talloze mogelijkheden kan komen bekijken. In onze showroom vindt u een groot scala aan vloeistofdichte vloeren in Dordrecht en andere vloeren. Kwaliteit staat hierbij centraal. Graag voorzien wij u van een hoogwaardige en duurzame vloer. Onze vakkundige mensen staan klaar om u te voorzien van advies. Of u kiest voor een robuuste houten vloer, een stijlvolle PVC vloer of één van onze vloeistofdichte vloeren in Dordrecht, bij ons vindt u wat u zoekt. Niet alleen onze adviseurs met jarenlange ervaring zijn u van dienst, ook het team van vakkundige leggers staat desgewenst voor u klaar.

Eisen

Op veel locaties binnen de horeca en levensmiddelenindustrie worden er eisen gesteld aan de vloerafwerking. Deze moet vaak voldoen aan de PBV normering. Vloeistofdichte vloeren in Dordrecht zijn geschikte vloeren om snel en met minimale belemmering van de dagelijkse werkzaamheden aan deze eisen te voldoen. Naast dat de vloeistofdichte vloeren in Dordrecht voldoen aan de gestelde eisen bieden deze een groot aantal voordelen en goede eigenschappen. Zo zijn vloeistofdichte vloeren in Dordrecht duurzaam, slijtvast, bestand tegen zware belasting, makkelijk te onderhouden en stootbestendig. Eisen die in uw horeca zaak van belang zijn om jarenlang plezier te hebben van de vloer.

Inhoudt

Vloeistofdichte vloeren in Dordrecht bestaan uit tegels, gemaakt uit recycling pvc  rondom voorzien van een lip-verbindingssysteem. Door het chemisch lassen van de lipverbinding en het met een pvc lasveter, in een kleur naar keuze, thermisch lassen van de naden ontstaat een 100% vloeistofdichte vloerafwerking. Vloeistofdichte vloeren in Dordrecht hebben de volgende eigenschappen:

  • Slijtvast
  • Chemisch resistent
  • Antislip R10-R11
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Ergonomisch
  • ​Geluiddempend

Ook zijn ze chemisch resistent, geschikt voor verwarming en warmte en geluidsisolerend. Vloeistofdichte vloeren in Dordrecht zijn door deze eigenschappen uitermate geschikt als garagevloer, keukenvloer, snackbarvloer, bakkerijvloer, cafévloer, kapsalonvloer, schoolvloer, magazijnvloer en nog veel meer. Bent u benieuwd of ze ook geschikt zijn voor uw locatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Eijkelenboom Montage logo
Eijkelenboom Montage

Stel uw vraag

Vloeistofdichte vloeren | Dordrecht

© Eijkelenboom Montage 2024 - Privacy - Cookies

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap